Etusivu > Esiintyjäksi mainoksiin?

Esiintyjäksi mainoksiin?

Haluatko työskennellä mainosmallina tv- ja lehtimainoksissa tai näyttelijänä kotimaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa?

Etsimme aktiivisesti sekä kokemusta omaavia esiintyjiä että tuoreita kasvoja tv- ja lehtimainoksiin, filmituotantoihin, muotinäytöksiin ja pr-työhön. Suurin osa välittämistämme töistä on mainoskuvauksia kotimaisille yrityksille. Mainoksia julkaistaan esim. tv:ssä, netissä, messuilla, lehdissä, katalogeissa ja muissa painomateriaaleissa projektin mukaan. Työtä on mahdollisuus tehdä toisen työn tai opiskelun ohessa. Still- ja filmikuvaustyöt tapahtuvat pääsääntöisesti arkisin virka-aikana, muotinäytösesiintymiset ja pr-työt ovat lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Clamos bookkaa mainosesiintyjiä koko Suomen alueella.

Mainosmallilla ei ole pituus-, ikä- eikä kokovaatimuksia. Mainosmallin työ keskittyy tv-mainoksiin, elokuviin, tv-sarjoihin ja valokuvamallin työhön ja on silloin tällöin tapahtuvaa keikkatyötä. Keskimäärin listallamme oleva mainosmallit tekevät noin 10 keikkaa vuodessa ja keikoista maksetaan mallille kuvauksen laajuuden ja roolin mukaan noin 300-1200 euroa per päivä. Tärkeintä mainosmallille ovat persoonalliset kasvot, esiintymistaito/yhteistyökyky ja joustava työ- / opiskeluaikataulu. Mainosmallilla ei ole koko- tai pituusvaatimusta.

Mainosmallien lisäksi toimistomme bookkaa ammattimalleja. Heillä pituusvaatimus on naisilla 170-180 cm ja vaatekoko 34-36, miehillä 180-190 cm ja koko 48-52. Ammattimallit esiintyvät printti- ja filmimainoksissa, muotinäytöksissä, hiusmallina, musiikkivideoissa ja pr-työssä. Pituuden ja vaatekoon lisäksi ammattimallien vaatimuksena on hyväkuntoiset hiukset, joihin ei ole tehty suuria värikäsittelyjä, hyväkuntoinen iho ja hampaat sekä joustava työ- tai opiskeluaikataulu.

Mikäli olet epävarma mahdollisuuksistasi tai sinulla ei ole valokuvia itsestäsi, varaa aika haastatteluun konttorillemme.

Listoillamme työskentelee ammatti- ja mainosmallien lisäksi lapsi-, nuoriso-, senior- ja xl-malleja sekä juontajia, urheilijoita, pr-henkilöitä ja näyttelijöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse clamos@clamos.com. Liitä hakemukseen alla olevien tietojen lisäksi kasvo- ja kokovartalokuva. Voit aluksi hakea työtä esimerkiksi kotona otetuilla tavallisilla kuvilla, mutta jatkossa ammattimaiset kansiokuvat ovat työnsaannin edellytys. Clamosin mallilistalla oleminen ja mallihaastattelussa käyminen ovat mallille maksuttomia. Otamme yhteyttä keskimäärin kahden viikon kuluessa hakemuksen saatuamme.

Hakemuksessa oltavat vähimmäistiedot valokuvien lisäksi:

- NIMI
- OSOITE
- PUHELINNUMERO
- SÄHKÖPOSTI / KOTISIVU
- SYNTYMÄAIKA
- PITUUS
- Ammattimalleilla myös mitat rinta - vyötärö - lantio
- PAINO
- ERITTELE ESIINTYMISKOKEMUKSESI JA KERRO MINKÄLAISEEN TYÖHÖN HAET

Hakemuksen lähettäminen ei sido ehdokasta kuvausprojekteihin, vaan työtarjoukset sovimme aina tapauskohtaisesti. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mallitoimisto Clamos Studio
Mechelininkatu 3b C, 00100 Helsinki
p. (050) 4302 331 (ma-pe klo 8.00-16.00)
toimisto@clamos.com