Etusivu > Info > Clamos BLOG

Clamos BLOG

13.9.2017 - Uusi sähköpostiosoite toimistoon

Olemme ottaneet käyttöön uuden sähköpostiosoitteen toimisto@clamos.com. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muodossa etunimi@clamos.com. Vanhat osoitteet säilyvät tämän vuoden loppuun toiminnassa.

30.6.2017 - Olemme lomalla 3.7.-7.7.2017

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!

31.3.2017 - Clamosin toimitusjohtaja valittu Suomen Yrittäjien valtuustoon

Anniina Salminen on valittu Suomen Yrittäjien valtuustoon seuraavaksi toimikaudeksi. Suomen Yrittäjät kutsuu valtuustoihin jäseniä koko Suomen alueelta, ja pääkaupunkiseudun yrittäjiä edustaa seuraavan 2 vuoden ajan Clamosin toimitusjohtaja Anniina Salminen. Lisätietoa www.suomenyrittajat.fi. Suomen Yrittäjät Ry on Suomen suurin yrittäjien edunvalvontajärjestö ja se edistää työllistymistä ja yrittäjyyttä Suomessa sekä auttaa yrittäjiä verkostoitumaan.

2.1.2017 - Clamos.com päivitetty

Joululoma on vietetty rauhaisissa merkeissä ja nyt on aika uusille kuvausprojekteille! Olemme saaneet runsaasti uusia, loistavia kasvoja listalle ja päivittäneet Clamos.comin. Uusien malliprofiilien lisäksi mallien bookkaus nopeutuu mm. Clamos.comista löytyvällä webtyökaluilla ja shortlistilla.

Samalla on tullut aika päätää yksi aikakausi toimistomme historiassa ja keskityä ydinosaamisalueeseemme, mallien välitystoimintaan. Clamos Studion järjestämät mallikurssit loppuvat näin ollen vuoden 2017 aikana. Mallikurssiemme kautta on löytynyt vuosien varrella runsaasti esiintyjiä suomalaiselle viihdetaivaalle, jotka tekevät edelleen loistavaa uraa ja olemme heistä erittäin ylpeitä! Nykyinen mallialan markkinatilanne ei kuitenkaan vaadi mallikurssin käymistä, joten emme katso sen olevan olennainen osa mallien välitystoimintaa.

23.9.2016 - Clamos muuttaa lokakuussa 2016

Olemme saaneet ihanat uudet tilat ja muutamme 19.10.2016. Uudet toimitilamme sijaitsevat niin ikään Helsingin keskustassa, osoitteessa Mechelininkatu 3b C 49, ja ovat hieman entistä isommat. Järjestämme tupaantuliaiset ja avoimet ovet uusissa tiloissamme 30.11.2016 klo 12-18, joihin ovat kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleita. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Clamos Studio Facebook sivuilla!

24.10.2015 - Etsimme uusia kasvoja listalle

WANTED! Etsimme uusia kasvoja seuraavista ryhmistä: ´75-´85 syntyneet mies- ja naismallit sekä ´08-´11 syntyneet tytöt ja pojat. Otamme listalle sekä uusia kasvoja että ammattimalleja. Soita 050-4302331/Sanna Nuutinen ja tule käymään Fredan toimistolla!

11.9.2015 - Tervetuloa I love Me - messuille!

Clamos on mukana I love Me -messuilla Helsingin messukeskuksessa 16.-18.10.2015. Tapaat meidät omalla osastolla (Muoti 3 a19) koko tapahtuman ajan, ja myös Fashion Loungella pe 16.10 klo 14.00. Lavalla pukeutumisesta kertoo Clamosin toimitusjohtaja Anniina Salminen. Tervetuloa Pohjois-Euroopan suurimpaan kauneusalan messutapahtumaan! 

3.8.2015 - Clamos luokiteltu korkeimpaan AAA luokkaan

Viralliset tilinpäätöstiedot on viime vuodelta julkaistu ja Clamosin osalta tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, mallialan taantumasta huolimatta. Edellisestä vuodesta kasvua kertyi meille 32,1% ja odotamme samansuuntaista kasvua edelleen myös kuluvalta vuodelta.

Asiakastieto ja Bisnode ovat luokitelleet Clamosin parhaaseen AA+/AAA luottoluokitukseen toistamiseen, johon kuuluu vuonna 2015 12% suomalaisista yrityksistä.

24.2.2015 - Tervetuloa uuteen Clamos.comiin

Mallien kysyntä on ollut vuoden 2015 alussa huomattavasti edellisvuosia vilkkaampaa, ja päivitämme Clamos.com sivustolle uutta mallitietokantaa ja hakutyökalua helpottamaan sopivan esiintyjän etsimistä. Hakutyökalu helpottaa erityisesti malleja ja näyttelijöitä etsiviä asiakkaita nopeuttamalla prosessia huomattavasti. Lisäksi käytössäsi on tarvittaessa shortlist, josta saat valmiin PDF -tiedoston sinulle sopivimmista esiintyjistä. 

Rekrytoimme lisäksi alkuvuonna uusia kasvoja listalle, sekä päivitämme jo olemassa olevat tietokannat ja esittelykuvat. 

Mikäli olet etsimässä mallintöitä, lähetä meille tietoa itsestäsi ja kuviasi osoitteella clamos@clamos.com.