Etusivu > Info > Clamos BLOG

Clamos BLOG

31,3.2017 - Clamosin toimitusjohtaja valittu Suomen Yrittäjien valtuustoon

Anniina Salminen on valittu Suomen Yrittäjien valtuustoon seuraavaksi toimikaudeksi. Suomen Yrittäjät kutsuu valtuustoihin jäseniä koko Suomen alueelta, ja pääkaupunkiseudun yrittäjiä edustaa seuraavan 2 vuoden ajan Clamosin toimitusjohtaja Anniina Salminen. Lisätietoa www.suomenyrittajat.fi. Suomen Yrittäjät Ry on Suomen suurin yrittäjien edunvalvontajärjestö ja se edistää työllistymistä ja yrittäjyyttä Suomessa sekä auttaa yrittäjiä verkostoitumaan. Tule sinäkin mukaan Yrittäjiin!

2.1.2017 - Tervetuloa uusi vuosi ja uudet projektit!

Joululoma on vietetty rauhaisissa merkeissä ja nyt on aika uusille kuvausprojekteille! Clamosilla ovat puhaltaneet uudet tuulet vuodenvaihteessa; olemme saaneet runsaasti uusia, loistavia kasvoja listalle ja helpotamme mallien bookkausta mm. webtyökaluilla ja Clamos.com sivuston päivityksellä.

Samalla on tullut aika päätää yksi aikakausi toimistomme historiassa ja keskityä ydinosaamisalueeseemme, mallien välitystoimintaan. Clamos Studion järjestämät mallikurssit loppuvat vuoden 2017 aikana, ja viimeisen mallikurssimme starttaavat vuonna 2017. Mallikurssiemme kautta on löytynyt vuosien varrella runsaasti esiintyjiä suomalaiselle viihdetaivaalle, jotka tekevät edelleen loistavaa uraa ja olemme heistä erittäin ylpeitä! Nykyinen mallialan markkinatilanne ei kuitenkaan vaadi mallikurssin käymistä, joten emme katso sen olevan olennainen osa mallien välitystoimintaa.

23.9.2016 - Clamos muuttaa lokakuussa 2016

Olemme saaneet ihanat uudet tilat ja muutamme 19.10.2016. Uudet toimitilamme sijaitsevat niin ikään Helsingin keskustassa, osoitteessa Mechelininkatu 3 B C 49, ja ovat hieman entistä isommat. Järjestämme tupaantuliaiset ja avoimet ovet uusissa tiloissamme 30.11.2016 klo 12-18, joihin ovat kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleita. Lisätietoa Clamos Studio Facebook sivuilla lähempänä tapahtumaa!

24.10.2015 - Etsimme uusia kasvoja listalle

WANTED! Etsimme uusia kasvoja seuraavista ryhmistä: ´75-´85 syntyneet mies- ja naismallit sekä ´08-´11 syntyneet tytöt ja pojat. Otamme listalle sekä uusia kasvoja että ammattimalleja. Soita 050-4302331/Sanna Nuutinen ja tule käymään Fredan toimistolla!

11.9.2015 - Tervetuloa I love Me - messuille!

Clamos on mukana I love Me -messuilla Helsingin messukeskuksessa 16.-18.10.2015. Tapaat meidät omalla osastolla (Muoti 3 a19) koko tapahtuman ajan, ja myös Fashion Loungella pe 16.10 klo 14.00. Lavalla pukeutumisesta kertoo Clamosin toimitusjohtaja Anniina Salminen. Tervetuloa Pohjois-Euroopan suurimpaan kauneusalan messutapahtumaan! 

3.8.2015 - Ihana arki ja uudet kuvaukset

Olemme saaneet kesän aikana runsaasti uusia kasvoja listalle - heihin voit tutustua uusituilla nettisivuillamme www.clamos.com  -osoitteessa, jota olemme muokanneet tehokkaasti vastaamaan asiakkailta saatuja toiveita.

Viralliset tilinpäätöstiedot on viime vuodelta myös julkaistu ja Clamosin osalta tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, mallialan taantumasta huolimatta. Edellisestä vuodesta kasvua kertyi meille 32,1% ja odotamme samansuuntaista kasvua edelleen myös kuluvalta vuodelta.

Asiakastieto on luokitellut Clamosin parhaaseen AA+/AAA luottoluokitukseen toistamiseen, johon kuuluu vuonna 2015 12% suomalaisista yrityksistä.

Tehdään tästä syksystä yhdessä menestyksekäs!

24.2.2015 - Tervetuloa uuteen Clamos.comiin

Mallien kysyntä on ollut vuoden 2015 alussa huomattavasti edellisvuosia vilkkaampaa, ja päivitämme Clamos.com sivustolle uutta mallitietokantaa ja hakutyökalua helpottamaan sopivan esiintyjän etsimistä. Hakutyökalu helpottaa erityisesti malleja ja näyttelijöitä etsiviä asiakkaita nopeuttamalla prosessia huomattavasti. Lisäksi käytössäsi on tarvittaessa shortlist, josta saat valmiin PDF -tiedoston sinulle sopivimmista esiintyjistä. 

Rekrytoimme lisäksi alkuvuonna uusia kasvoja listalle, sekä päivitämme jo olemassa olevat tietokannat ja esittelykuvat. 

Mikäli olet etsimässä mallintöitä, lähetä meille tietoa itsestäsi ja kuviasi osoitteella clamos@clamos.com.

Tervetuloa tutustumaan malleihimme ja uuteen mallien hakutyökaluun!