Etusivu > Malliksi > Näytös- tai valokuvamalliksi?

Näytös- tai valokuvamalliksi?

Haemme kaiken ikäisiä ja kokoisia mainosmalleja työskentelemään tv- ja valokuvauksissa sekä tapahtumissa. Työtä on mahdollisuus tehdä toisen työn tai opiskelun ohessa. Still- ja filmikuvaustyöt tapahtuvat pääsääntöisesti arkisin virka-aikana, muotinäytösesiintymiset ja pr-työt ovat lisäksi iltaisin ja viikonloppuisin.

  • Mainosmallilla ei ole pituus-, ikä- eikä kokovaatimuksia. Mainosmallin työ keskittyy tv-mainoksiin, elokuviin, tv-sarjoihin ja valokuvamallin työhön. Tärkeintä mainosmallille ovat persoonalliset kasvot, esiintymistaito/yhteistyökyky ja joustava työ- / opiskeluaikataulu.
  • Ammattimallin pituusvaatimus naisilla on 170-180 cm ja vaatekoko 34-36, miehillä 180-190 cm ja koko 48-52. Ammattimallit esiintyvät printti- ja filmimainoksissa, muotinäytöksissä, hiusmallina, musiikkivideoissa ja pr-työssä. Pituuden lisäksi vaatimuksena on hyväkuntoiset hiukset, iho ja hampaat, sopusuhtainen vartalo sekä joustava työ- tai opiskeluaikataulu.

Mikäli olet epävarma mahdollisuuksistasi tai sinulla ei ole valokuvia itsestäsi, varaa aika haastatteluun konttorillemme.

Listoillamme työskentelee ammatti- ja mainosmallien lisäksi lapsi-, nuoriso-, senior- ja xl-malleja sekä juontajia, pr-henkilöitä ja näyttelijöitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse clamos@clamos.com. Liitä hakemukseen alla olevien tietojen lisäksi kasvo- ja kokovartalokuva.

Voit aluksi hakea työtä esimerkiksi kotona otetuilla tavallisilla kuvilla, mutta jatkossa ammattimaiset kansiokuvat ovat työnsaannin edellytys. Clamosin mallilistalla oleminen ja mallihaastattelussa käyminen ovat mallille maksuttomia. Mallintyöstä maksetaan kuvauspäiväkohtainen palkkio, joka vaihtelee kuvauksien laajuudesta riippuen.

Otamme yhteyttä keskimäärin kahden viikon kuluessa hakemuksen saatuamme.

Hakemuksessa oltavat vähimmäistiedot valokuvien lisäksi:

- NIMI
- OSOITE
- PUHELINNUMERO
- SÄHKÖPOSTI / KOTISIVU
- SYNTYMÄAIKA
- PITUUS
- MITAT (Ammattimalleilla rinta - vyötärö - lantio)
- PAINO
- ERITTELE ESIINTYMISKOKEMUKSESI JA 
KERRO MINKÄLAISEEN TYÖHÖN HAET

CLAMOS MODELS
 
Mechelininkatu 3b C 49, 00100 Helsinki - Finland
gsm  +358 50 4302 331