Etusivu > Esiintyjäksi mainoksiin?

Esiintyjäksi mainoksiin?

Etsimme kaiken ikäisiä ja -kokoisia uusia kasvoja listallemme. Mikäli olet kiinnostunut esiintymään mainoksissa tai kotimaisissa tv-sarjoissa, lähetä meille alla olevat tiedot ja kuvat sähköpostitse osoitteella toimisto@clamos.com.

Clamos roolittaa malleja ja näyttelijöitä pääasiassa kotimaisten yritysten tv- ja lehtimainoskampanjoihin, katalogeihin, muotikuvauksiin, nettimainoksiin, tv-sarjoihin ja elokuviin. Työ on sivutoimista, keikkaluonteista työtä, jossa palkkiot määräytyvät työn mukaan. Työssä menestyminen vaatii halua ja rohkeutta esiintyä kameran edessä sekä joustavaa työ- tai opiskeluaikataulua.

Listallamme työskentelee hyvin eri tyylisiä kasvoja, hyvin erilaisissa projekteissa;

kaiken kokoisia ja -ikäisiä mainosmalleja tv- ja lehtimainoksissa,
näyttelijöitä tv-sarjoissa ja elokuvissa,
lapsimalleja ja ammattimalleja mainoksissa, muotinäytöksissä ja katalogeissa sekä
missejä ja pr-henkilöitä tapahtumissa.

Yleisesti mallintyöstä

Työtarjoukset tarjotaan malleille yleensä 1-2 viikon varoitusajalla ja työn kesto on yleensä 1 päivä. Kuvausten kesto on tyypillisesti aikuisilla 3-6 tuntia ja lapsilla 1-2 tuntia, mutta vaihtelua esiintyy projektikohtaisesti. Kuvauspäivistä maksetut palkkiot määräytyvät työtuntien ja kuvamateriaalin näyttökertojen mukaan.

Palkkiot ovat tyypillisesti aikuisilla 300-2000 euron välillä per päivä ja lapsilla 100-800 euron välillä per päivä. Palkkiot maksetaan malleille ja näyttelijöille pääasiassa verokortilla. Toimisto veloittaa tarjoamistaan töistä 15 % välityspalkkion.

Mallintyöt jakautuvat epätasaisesti eri mallien kesken ja Suomen mallimarkkinoilla mainosmallien tulot ovat 0-22 000 euron välillä per vuosi. Työllistymiseen vaikuttaa oleellisesti markkinointikuvien eli ns. mallikansion laatu ja mallin aikataulun joustavuus.

Hakeminen malliksi Clamos Studiolle

Lähetä alla olevat tiedot tuoreiden kuvien kanssa sähköpostitse osoitteella toimisto@clamos.com. Hakemuskuviksi kelpaavat selkeät kotikuvat, vaikkapa kännykällä otettuna.

Hakemuksen lähettäminen ei velvoita mihinkään. Ollessasi epävarma mahdollisuuksistasi, voit myös varata tutustumisajan toimistolle Helsingin keskustaan numerosta 050 4302331 / Bookkaaja Sanna Nuutinen.

Hakemuksen voi tehdä vapaamuotoisesti, ja siinä on oltava alla olevat tiedot kuvien lisäksi:

- Nimi

- Osoite

- Puhelinnumero

- Sähköposti

- Pituus

- Vaatekoko

- Syntymäaika

Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä 2 viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Huom! Tarkistathan myös roskaposti -kansion, mikäli et ole saanut vastausta sähköpostitse.