Etusivu > Malliksi > Esiintyjäksi mainoksiin?

Esiintyjäksi mainoksiin?

Etsimme kaiken ikäisiä ja -kokoisia uusia kasvoja listallemme. Mikäli olet kiinnostunut esiintymään mainoksissa tai kotimaisissa tv-sarjoissa, lähetä meille alla olevat tiedot ja kuvat sähköpostitse osoitteella toimisto@clamos.com.

Clamos roolittaa malleja ja näyttelijöitä pääasiassa kotimaisten yritysten tv- ja lehtimainoskampanjoihin, katalogeihin, muotikuvauksiin, nettimainoksiin, tv-sarjoihin ja elokuviin. Työ on sivutoimista, keikkaluonteista työtä, jossa palkkiot määräytyvät työn mukaan. Työssä menestyminen vaatii halua ja rohkeutta esiintyä kameran edessä sekä joustavaa työ- tai opiskeluaikataulua.

Listallamme työskentelee hyvin eri tyylisiä kasvoja, hyvin erilaisissa projekteissa;

  • kaiken kokoisia ja -ikäisiä mainosmalleja tv- ja lehtimainoksissa,
  • näyttelijöitä tv-sarjoissa ja elokuvissa,
  • lapsimalleja ja ammattimalleja mainoksissa, muotinäytöksissä ja katalogeissa sekä
  • missejä ja pr-henkilöitä tapahtumissa.

Hakeminen malliksi Clamos Studiolle

Lähetä alla olevat tiedot tuoreiden kuvien kanssa sähköpostitse osoitteella toimisto@clamos.com. Hakemuskuviksi kelpaavat selkeät kotikuvat, vaikkapa kännykällä otettuna.

Hakemuksen lähettäminen ei velvoita mihinkään. Ollessasi epävarma mahdollisuuksistasi, voit myös varata tutustumisajan toimistolle Helsingin keskustaan numerosta 050 4302331 / Bookkaaja Sanna Nuutinen.

Hakemuksen voi tehdä vapaamuotoisesti, ja siinä on oltava alla olevat tiedot kuvien lisäksi:

- Nimi

- Osoite

- Puhelinnumero

- Sähköposti

- Pituus

- Vaatekoko

- Syntymäaika

Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä 2 viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Huom! Tarkistathan myös roskaposti -kansion, mikäli et ole saanut vastausta sähköpostitse.