Etusivu > Kurssit > Tyylikurssi ja värianalyysi (6 h), 89 €

Tyylikurssi ja värianalyysi (6 h), 89 €

Tyylikurssit järjestetään viihtyisissä studiotiloissamme Helsingissä Mechelininkadulla alla olevan aikataulun mukaisesti ja niihin voit ilmoittautua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Koulutus on suunnattu aikuisille naisille, ja kurssilla käydään läpi kokonaisvaltaisesti tyyliä ammattilaisen opastuksella.

Kurssilla käymme läpi aamupäivällä meikkauksen perusteet, henkilökohtaisen meikkityylin ja -värien valinnan sekä oikean tekniikan ja välineet. Studiolla on käytössä viisi eri kosmetiikkasarjaa; Make Up Store, Lumene, Jane Iredale, Joe Blasco ja Dr. Hauschka, joista kaksi on luonnonkosmetiikkasarjoja ja kolme ns. tavallisia kosmetiikkasarjoja.

Meikkauksen jälkeen hiusosiossa käymme läpi kullekin osallistujalle sopivan hiustyylin leikkauksen ja värin osalta sekä muotoilemme hiukset Schwarzkopf tuotteilla.

Iltapäivän osiossa vuorossa on pukeutuminen ja värianalyysi. Kullekin osallistujalle tehdään värianalyysi oman värivuodenajan mukaan ja kurssilaiset saavat omat värikartat sekä sähköisenä että painettuna versiona. Lisäksi käymme läpi asusteet ja vaatteiden oikeat mittasuhteet sekä sen, millaisia vaatteita omasta vaatekaapista tulisi löytyä.

Kurssi sisältää kirjallisen materiaalin ja muotokuvauksen studiollamme.

Tuotesarjoja on mahdollisuus ostaa kurssin päätteeksi -30% alennuksella ovh:sta ja tuotteet löytyvät myös www.clamos.net verkkokaupasta.

Kouluttajina kaikilla kursseillamme toimivat alan pitkäaikaiset ammattilaiset joiden opetustyyli on rento, ystävällinen ja asiantunteva. Kursseille on helppo tulla, eikä kursseille osallistuminen vaadi ennakkotaitoja tai omia välineitä. Ainoastaan oma ripsiväri on hyvä ottaa mukaan hygieniasyistä ja paikalle on hyvä saapua meikittä.

Koulutuksen hinta on 89 euroa per henkilö (sis. alv 24%)

Ryhmäkoko: 5-10 henkeä

Kesto: 5-6 h, riippuen osallistujamäärästä

Koulutuspaikka: Clamos, Mechelininkatu 3b C, 00100 Helsinki. 

Ajanvaraus: toimisto@clamos.com tai ma-pe 9-16 numerosta 050 4302331.