Etusivu > Kurssit > Meikkauskoulutus (3 h), 43 €

Meikkauskoulutus (3 h), 43 €

Meikkauskoulutukset järjestetään viihtyisissä studiotiloissamme Helsingissä Mechelininkadulla alla olevan aikataulun mukaisesti. Kursseille voit ilmoittautua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa!

Koulutus on suunnattu aikuisille, kaikenikäisille naisille. Kurssilla tehdään jokaiselle kaikki iltameikin osa-alueet ammattilaisen opastuksella. Kurssilla käymme läpi meikkauksen perusteet, henkilökohtaisen meikkityylin ja -värien valinnan sekä oikean tekniikan ja välineet. Studiolla on käytössä viisi eri kosmetiikkasarjaa; Make Up Store, Lumene,  Jane Iredale, Joe Blasco ja Dr. Hauschka, joista kaksi on luonnonkosmetiikkasarjoja ja kolme ns. tavallisia kosmetiikkasarjoja.

Kouluttajina kaikilla kursseillamme toimivat alan pitkäaikaiset ammattilaiset joiden opetustyyli on rento, ystävällinen ja asiantunteva. Kouluttajina toimivat Anniina Salminen, Elina Arponen ja Sanna Nuutinen.

Kursseille on helppo tulla, eikä kursseille osallistuminen vaadi ennakkotaitoja tai omia välineitä. Ainoastaan oma ripsiväri on hyvä ottaa mukaan hygieniasyistä ja paikalle on hyvä saapua meikittä.

Koulutuksen hinta on 43 euroa per henkilö (sis. alv 24%).

Ryhmäkoko: 12-16 henkilöä

Kesto: 2,5-3h

Koulutuspaikka: Clamos, Mechelininkatu 3b C, 00100 Helsinki. 

Ajanvaraus: toimisto@clamos.com tai ma-pe 9-15 numerosta 050 4913107.