Etusivu > Info > Tietoa toimistosta

Tietoa toimistosta

Clamos on vuonna 1999 perustettu suomalainen mallitoimisto, jonka listalla on ammattimallien lisäksi kaiken ikäisiä ja kokoisia mainoskasvoja. Clamos välittää malleja sekä kotimaassa että ulkomailla katalogeihin, muotinäytöksiin, pr-töihin sekä still- ja filmimainoksiin. Clamos on vastuullinen, pitkäaikainen ja korkeatasoinen kumppani mainosesiintyjien rekrytoinnissa.

Vuonna 2018 Clamos on Suomen suurin mallitoimisto. 20 vuoden aikana olemme löytäneet mallin yli 9500:n asiakkaamme mainoskuvaukseen, johon mahtuu monia suuria kansainvälisiä mainoskampanjoita, pieniä paikallisia yrityksiä unohtamatta.

Roolittamiamme mainoksia ja toimiston kuulumisia päivitämme aktiivisesti Facebookiin, josta löydät meidät nimellä Mallitoimisto Clamos Studio. Instagramissa olemme @ClamosStudio.

Viihtyisät, uudet toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Mechelininkatu 3:ssa - Tervetuloa käymään!

Clamos on Suomen Yrittäjien ja Keskuskauppakamarin jäsenyritys ja vuodesta 2014 luokiteltu sekä Bisnoden että Suomen Asiakastiedon korkeimpaan mahdolliseen luottoluokitukseen, AA+/AAA.

Ota yhteyttä, oletpa sitten uusi mallimme tai etsit mainosesiintyjää - ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä!

Asiakaspalvelu: toimisto@clamos.com tai 050 491 3107 / Kirsti Karttunen.