Etusivu > Info

Info

Clamos on vuonna 1999 perustettu suomalainen mallitoimisto, jonka listalla on ammattimallien lisäksi kaiken ikäisiä ja kokoisia mainoskasvoja. Clamos välittää malleja sekä kotimaassa että ulkomailla katalogeihin, muotinäytöksiin, pr-töihin sekä still- ja filmimainoksiin. Clamos on vastuullinen, pitkäaikainen ja korkeatasoinen kumppani mainosesiintyjien rekrytoinnissa.

Vuonna 2018 Clamos on Suomen suurin mallitoimisto. 19 vuoden aikana olemme löytäneet mallin yli 7000:n asiakkaamme mainoskuvaukseen, johon mahtuu monia suuria kansainvälisiä mainoskampanjoita, pieniä paikallisia yrityksiä unohtamatta.

Roolittamiamme mainoksia ja toimiston kuulumisia päivitämme aktiivisesti Facebookiin, josta löydät meidät nimellä Clamos Studio. Instagramissa olemme @ClamosStudio.

Viihtyisät, uudet toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Mechelininkatu 3:ssa - Tervetuloa käymään!

Clamos on Suomen Yrittäjien ja Keskuskauppakamarin jäsenyritys ja vuodesta 2014 luokiteltu sekä Bisnoden että Suomen Asiakastiedon korkeimpaan mahdolliseen luottoluokitukseen, AA+/AAA.

Ota yhteyttä, oletpa sitten uusi mallimme tai etsit mainosesiintyjää - ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä!

Asiakaspalvelu: toimisto@clamos.com tai 050 491 3107 (ma-pe klo 9-16).